Offline

Bij offline commnunicatie denken we meteen aan alle soorten drukwerk en publicaties. En terecht, want wij zijn dagelijks in de weer met het opmaken van advertenties en drukwerkbegeleiding. Maar onze klanten kunnen ook op ons rekenen voor de creatie en productie van al hun POS material, packaging, sign en belettering,…

Drukwerk

Vooraleer een drukwerk zoals een brochure of uitnodiging klaar is, moeten vooraf heel wat technische keuzes gemaakt worden die een invloed hebben op het eindresultaat.  Ook het grote papieraanbod bepaalt het uitzicht van het drukwerk en de verdere mogelijkheden in bvb. afwerking en mail-handling. De gekozen papiersoorten in combinatie met de papiergrammages, vouwwijzes en veredelingstechnieken zorgen - samen met de grafische vormgeving - voor een unieke look van uw drukwerk. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van drukwerken. Wij adviseren u dan ook met kennis van zaken over drukken in offset, rotatiedruk en digital drukken. 

Advertising

Een advertentie waarbij in de creatie bewust wordt omgegaan met beeld en typografie zorgt voor een grotere impact. Dàt zijn onze uitdagingen. Naast een verzorgde opmaak van de advertentie staan wij tevens garant voor het correct en drukklaar aanleveren er van. Wij werken samen met de meeste nationale en regionale uitgevers en bezorgen hen de drukfile die voldoet aan hun technische specificaties en voorzien van het juiste kleurprofiel. Wij helpen u graag bij het opstellen van uw mediaplanning.

Belettering en sign

Overal in het straatbeeld preiken reclameborden en gevelreclames. Mits een doordachte vormgeving en opmaak is buitenreclame net zoals vlaggen, spandoeken, gevelbanners, belettering van etalages, enz een efficiënte manier om goedkoop reclame die garant staat voor grote visibiliteit van uw merk. Ook voor op maat gemaakte totems en lichtreclames, kan u een beroep doen op onze ervaring.  Een stijlvolle autobelettering is dan weer dé ideale manier om uw wagenpark dienst te laten doen als rijdend visitekaartje of om dagelijks contact te maken met duizenden nieuwe potentiële klanten.  Met zorg staan we in voor de opmaak, productie en plaatsing van al uw belettering en sign opdrachten.