Fotografie

Melo Media staat voor professionele fotografie van uw bedijf, producten en modellen. Het fotomateriaal kan gebruikt worden in uw campagnes voor print, advertising, sign, web,…

Bedrijfsfotografie

Van een professionele fotograaf voor bedrijfsfotografie verwacht men een uitgebreide technische bagage, kennis en visie. Temeer omdat een goede bedijfsreportage meestal een cross-over is van interieurfotografie, architectuurfotografie, productfotografie en portretfotografie is dit een bijzondere specialisatie. Wij hebben dit in huis om uw bedrijf tijdens een professionele fotoreportage de uitstraling en profilering te geven die ze verdient.

Portretfotografie

Het maken van een goed en boeiend portret wordt vaak onderschat.  Het success van een mooi portret  - ook met professionele modellen - is niet alleen het resultaat van een perfecte belichting, maar ook van  het aanvoelen en subtiel aansturen van het model door de fotograaf.  Net omwille van de ongedwongen sfeer en het professionele resultaat doen bedrijven beroep op ons voor het verzorgen van hun bedrijfsportretten voor diverse publicaties. Tegenwoordig krijgen we steeds meer vraag naar zakelijke, professionele profielfoto’s van directie en personeel voor op sociale media zoals linkedIn, Twitter, facebook,…  Wij komen met onze volledige mobiele studio tot bij u!

Packshots & studiofotografie

Of het nu gaat foodfotografie of om het verleidelijk in beeld van uw producten of het technische aspect ervan te laten spreken. Met onze productfotografie zorgen we een meerwaarde aan uw publicaties.  De opnames gebeuren bij ons of wij komen met onze mobiele fotostudio tot bij u. Wij organiseren de shoot van uw producten bij u ter plaatse, en u hoeft niets te verhuizen.