Direct mail & Huisbedeling

Direct mail (DM)

Een direct mail - ook geadresseerde reclame of gepersonaliseerde reclame genoemd - omschrijven we als het op naam en per post versturen van gerichte booschappen.  Dat een goed onderhouden klantenlijst vaak de basis vomt van deze uiterst rendabele vorm van reclame, hoeven we u niet te verklappen.  Hoe meer relevante informatie, hoe gerichter een direct mail campagne kan worden opgezet.  Wij hebben een jarenlange ervaring in het opmaken en postklaar maken van geadresseerde mailings. Met kennis van zaken adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden inzake vormgeving, personalisatie, formaten, druktechnieken, soorten papier en enveloppen...  Wij verzorgen uw mailing van A tot Z. Vormgeving, drukken, adresseren, onder omslag brengen, postreservatie en -administratie en de uiteindelijke afgifte volgens de geldende richtlijnen van Bpost.  Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek voor succesvolle direct mail acties.

Goedkoopste porttarieven reclamedrukwerk Bpost.

Bovenop het verzorgen van uw mailings biedt Melo Media u de goedkoopste portkosten voor geadresseerd reclamedrukwerk door Bpost. Melo Media bundelt zijn orders en heeft een groot volumecontract bij Bpost waardoor wij grote kortingen op portkosten genieten. Wij laten onze klanten mee genieten van ons volume, zodat u profiteert van de goedkoopste posttarieven voor geadresseerd drukwerk.  U kan dus heel wat geld besparen op postkosten. Onze klanten besparen jaarlijks aanzienlijke bedragen bovenop de gebruikelijke voorkeurtarieven van Bpost.  Wilt u bij uw volgende mailing ook genieten van de beste posttarieven en duizenden euro's besparen?  Neem vrijblijvend contact met ons op om de portkosten van uw direct mail te optimaliseren.

Bus aan bus folderbedeling

Wij zorgen dat uw bus-aan-bus actie een echt succes wordt! Wij maken u wegwijs in de talloze mogelijkheden om uw ongeadresseerd reclemadrukwerk te pimpen. In eerste instantie kan u rekenen op inhoudelijke en grafisch concepten waarbij we uw doelgroep maximaal tot conversie aanzetten. Nadat het profiel van uw doelgroep werd bepaald, kunnen we starten met de geografisch spreiding van uw folderbedeling.  Door het linken van NIS socio-demografische factoren zoals levensstandaard, gezinsstructuur, woonomgeving, eigenaar woning, enz te linken aan bedelingszones is het mogelijk om foldering doelgericht te verspreiden bij huis-aan-huis bedelingen. Vraag vrijblijvend naar onze expertise over rendabele bus-aan-bus acties.

Goedkoopste bedeling reclamedrukwerk Bpost

Voor de bedeling van huis-aan-huis reclamedrukwerk doen wij beroep doen op de diensten van Bpost.  De postbode bezorgt maximaal 3 reclamezendingen samen met de dagelijkse poststukken. Dit resulteert in een optimale zichtbaarheid van uw bus-aan-bus actie. Bpost heeft een goed image inzake kwalitatieve verspreiding van reclamedrukwerk en biedt mogelijkheid om uw booschap op dagdatum in de bus te bezorgen. Melo Media bundelt zijn reclamebedeling door de Post en heeft een groot volumecontract waardoor wij grote kortingen genieten op de bedelingskosten van uw drukwerk. Wij laten onze klanten mee genieten van ons volume, zodat u profiteert van de goedkoopste tarieven voor ongeadresseerd drukwerk.  Vraag nu een gratis offerte voor de bedeling van uw reclame in een bus-aan-bus actie.

Goedkope folderbedeling BD

Om bus-aan-bus reclamedrukwerken goedkoop te verdelen, rekenen wij op de service van de Belgische Distributiedienst (BD).  De reclamebezorgers van BD staan wekelijks in voor de bedeling van miljoenen folders, flyers en brochures. Maar ook voor de bedeling van stalen of andere vormen van deur-aan-deur verspeiding is BD onze geprefereerde partner. Melo Media is een echte specialist in folderbedelingen en werkt als erkend intermediair. Bij ons kan u rekenen op een persoonlijk advies die u zal wegwijs maken in deze boeiende maar complexe materie.  Afhankelijk van uw budget en doelstellingen maken wij voor uw foldering een doeltreffend verspeidingsplan op.  Daar bovenop kan u bij Melo Media steeds rekenen op de beste tarieven voor uw huis-aan-huis bedelingen.